Hva er TicketPad.no?
Vi er en interaktiv online markedsplass hvor fans kan kjøpe og selge billetter til fotballarrangementer over hele verden. Vårt mål er å gi fansen et utmerket utvalg av billetter til, markedsverdi, selv om aktiviteten er utsolgt.

Sjelefred
Vår tilnærming til kjøpere og selgere er unike fordi vi kan love en 100% garanti på alle transaksjoner på vår markedsplass. Vårt mål er å bli en ledende online billettselger ved å tilby et risikofritt og sikkert miljø hvor fans kan kjøpe eller selge billetter. Dette oppnås ved å sikre at billetter er i kjøperens besittelse på det tidspunkt de er oppført og sikre at de blir levert i god tid før arrangementet. Vi kan også garantere deg plass!

Verdi
Billetter på våre nettsider er tilgjengelige fra tredjeparts meglere og fra arrangører, som betyr at det finnes en rekke alternative priser og leveringsalternativer, så du kan finne det som passer deg best.

5-stjerners Trust Pilot rangering
I løpet av tidligere sesonger og så langt denne sesongen har Ticket Pad bygget seg opp et misunnelsesverdig rykte som «stedet for fotball billetter» med fans over hele verden. Vi har oppnådd en 5 stjerners Trust Pilot rangering for god kundeservice og støtte. Vi er den eneste online billettplattform som har en 5-stjerners rangering, og vårt mål er å sørge for at vi fortsetter å ha det.