homepage.Buying Tickets

Hvor bør jeg velge å sitte på stadion?

Alle stadion rundt om i verden er i hovedsak brutt ned i 2 seksjoner; langside og kortside. Setene på langsiden peker mot langsiden av banen, mens setene på kortsiden er bak målene på enden av banen. Setene på langsiden tilbyr den optimale visningsvinkelen fordi du har god utsikt over begge mål. Setter på kortsiden tilbyr fansen en spennende atmosfære, spesielt når det blir mål på den siden som du sitter på.

Når du har bestem deg for om du vil sitte på langside eller kortside, så er neste valg om du ønsker å sitte på øverste eller nederste del av stadion. Når det gjelder pris er vanligvis de dyreste billettene på nederste langside. De rimeligste setene finner du på øverste del av kortsiden.

Det andre alternativet å vurdere er hospitality-seter. Disse setene er noen av de beste og dyreste på stadion. Hospitality seter ligger vanligvis på banens langside, mellom nedre og øvre del, men dette kan variere fra stadion til stadion. Hospitality seter kan også inkludere tilgang til et privat rom fra der du sitter. Det private rommet tilbyr forfriskninger før, under og etter spillet samt tilgang til privat toalett. Hospitality seter oppført på Ticket Pad listen gir detaljer om hva som er inkludert i denne billetten.

Når får jeg billettene?

Hvis du har en UK basert adresse, så vil billettene bli levert til deg en uke før den gjeldende kampen. I noen tilfeller kan billetter leveres helt til dagen kampstart på grunn av at noen fotballklubber sender billetter tett innpå kampdagen. Hvis du bor på hotell, så vil selgeren vil gjøre sitt beste for at leveringsdatoen sammenfaller med den dagen du sjekker inn.

 

Vil jeg få billetter med seter ved siden av hverandre?

Vi forstår at det å sitte sammen er en stor del av kampgleden. Ticket Pad garanterer at når du kjøper billetter i par, så vil disse billettene alltid ha seter ved siden av hverandre. Vi kan også sikre at du får sete sammen om dere skulle være mer enn i 2 i din gruppe. Ta kontakt med oss hvis du ønsker 3 eller flere billetter sammen, og vi vil gjøre alt vi kan for å sikre disse billettene for deg. Ring +44 (0)20 7993 6171, e-post info@footballticketpad.com eller bruk chatboksen i nedre høyre hjørne på nettstedet vårt.

Hvorfor er billetter til noen kamper dyrere enn andre?

Ticket Pad er en plattform som gir fotballfans muligheten til å kjøpe og selge billetter til rundekamper. Prisen på en bestemt billett er angitt av den som selger billetten, og prisen er også påvirket av hvor "etterspurt" billettene er for den bestemte kampen. For eksempel vil billetter til Man Utd v Man City i Premier League være betydelig høyere etterspurt enn billetter til West Ham v Crystal Palace. Årsaken er at Manchester Derby kampen er en kamp med høyere profil, og derav er det potensielt flere fotballfans som ønsker seg billett til denne kampen.

 

Må jeg betale et bookinggebyr?

Ja, vi belaster en 10% reservasjonsgebyr som legges til bestillingen når du går til check out siden.

Billetten jeg vil bestille er et sesongkort - hva er sesongkort?

Sesongkort tilbys av klubben til fans som ønsker et alternativ til å kjøpe en sesongbillett. Forskjellen er at en sesongbillett er billett til alle hjem og/eller bortekamper gjennom en hel sesong, mens et sesongkort gir en tillatelse til å kjøpe spesifikke billetter for spesifikke kamper. Så når du kjøper en billett fra www.ticketpad.net som er angitt som et sesongkort, så vil du bruke selgerens sesongkort for kampen du har betalt for. Sesongkortet vil bli sendt til deg før kampen, og du sender sesongkortet tilbake til selgeren etter kampen.

 

Er betalingen sikker?

Ja, veldig sikker. Vi bruker den nyeste sikkerhetsprogramvaren for betaling for å sikre at alle transaksjoner gjort gjennom vår nettside er trygg Hele nettstedet vårt er sertifisert som "trygg" av online sikkerhetseksperter McAfee Secure.

 

Hvordan blir billettene levert til meg, leveringsalternativer?

Ticket Pad garanterer at du får dine billetter i god tid før kampen. Ulike leveringsalternativer er tilgjengelig for kundene våre og du ser en oversikt når du går til checkout siden.

Spillet er i morgen, kan jeg likevel bestille billetter til kampen?

Ticket Pad råder kundene sine til å bestille billetter så tidlig som mulig for å unngå at man mister en kamp. Men det er fortsatt mulig å kjøpe billetter til en kamp dagen før kampen. Ta kontakt med oss så snart som mulig, og vi vil gjøre alt vi kan for å skaffe deg billetter til kampen og ordne egnet levering. Ring +44 (0)20 7993 6171, e-post info@footballticketpad.com eller bruk chatboksen nederst i høyre hjørne på nettstedet vårt.

 

Spillet er i dag, kan jeg likevel bestille billetter til kampen?

Ticket Pad råder kundene sine til å bestille billetter så tidlig som mulig for å unngå at man mister en kamp. Men det er fortsatt mulig å kjøpe billetter til en kamp samme dag som den spilles. Ta kontakt med oss så snart du kan på kampdagen, og vi vil gjøre alt vi kan for å skaffe deg billetter til kampen og ordne levering nær stedet kampen spilles. Ring +44 (0)20 7993 6171, e-post info@footballticketpad.com eller bruk chatboksen nederst i høyre hjørne på nettstedet vårt.

 

Kan jeg kansellere bestillingen?

Dessverre er alle salg endelige. Når en billett er kjøpt kan ingen tilbakebetaling tilbys. Vi kan selvsagt re-liste dine billetter på www.ticketpad.net for å se om billetten kan selges til en annen, men vi kan ikke garantere at de blir solgt.