Kjøp   Chelsea Billetter

  Chelsea Billetter

homepage.Latest tickets sold
homepage.ticketSold
720 homepage.people are viewing Chelsea Billetter
homepage.Secure Tickets

Fotballtur Chelsea/ Fotballbilletter Chelsea

Chelsea er de siste vinnerne av Premier League etter at Jose Mourinho styrte dem til deres femte tittel triumf forrige sesong. Takket være eieren Roman Abramovich, så er Chelsea en av de rikeste fotballklubbene i Premier League, og har investert penger i å kjøpe noen av de beste fotballspillerne i verden. Chelsea venter på å kunne forsvare tittelen denne sesongen, og er favoritter til å kunne vinne trofeet nok en gang. De mest eksklusive billettene til tittelkampene vil være tilgjengelig her på Ticket Pad.

Stamford Bridge, hjemmebanen til Chelsea Football Club ligger i hjertet av det velstående South West London, så det er perfekt hvis du ønsker se en kamp i hovedstaden. Banen har en kapasitet på over 40 000 tilskuere, og en umiskjennelig atmosfære i nærheten av broen som ligger i umiddelbar nærhet til banen. På mange måter er Stamford Bridge det fotball pleide å være, og tilbyr en sjanse til å se verdens beste spillere i en intim kampatmosfære.

I tillegg til å selge Chelsea fotballbilletter til deres kamper i Premier League, har vi også et utvalg av Chelsea Champions league billetter til deres kamper på Stamford Bridge, samt til bortekamper på kontinentet. Fotballfans over hele England har muligheten til å se flotte kamper på Stamford Bridge hver uke ved å kjøpe billetter rett fra Ticket Pad. Chelsea billetter kan kjøpes fra vår side med fullstendig diskresjon takket være vår unike fotballbillett garanti.

Et utvalg av Chelsea bortekampbilletter er også tilgjengelig, og Chelsea fotball fans burde bruke Ticket Pad som deres eneste sted for å kjøpe ekte Chelsea FC billetter. Vårt utvalg av hospitality CFC pakkebilletter og executive Chelsea billetter blir solgt nesten umiddelbart, så hold et øye med disse når de legges ut.

 

Les Mer
homepage.Read less

homepage.Ticket Guarantee

homepage.Your tickets are guaranteed no matter what.

homepage.SSL Secure Checkout

homepage.Data Security