Kjøp   Liverpool Billetter

  Liverpool Billetter

homepage.Latest tickets sold
homepage.ticketSold
315 homepage.people are viewing Liverpool Billetter
homepage.Secure Tickets

Fotballtur Liverpool/ Fotballbilletter Liverpool

Liverpool er den mest dekorerte klubben i engelsk fotball, og kan skilte med en imponerende samling av trofeer inkludert 18 Top Flight seriemesterskap, 5 europeiske cuper, 7 FA-cuper og 8 Ligacuper. Liverpool hadde en skuffende runde siste sesong, og de avsluttet som nummer seks, som betyr at de gikk glipp av Champions League fotball. Men det er en liten trøst at de kvalifiserte seg for Europa ligaen.

Banen deres, Anfield, er en av de mest prestisjefylte og velkjente i engelsk fotball. Hvis du ikke har vært på Liverpool hjemmekamp når "You’ll never walk alone"runger rundt på stadion, har du virkelig gått glipp av en av de mest unike opplevelser i fotballverdenen.

Liverpool har rekruttert tungt og investert store penger i år hvor de forventer å skrive seg inn i den europeiske eliten på nytt. Når de betalte £28 millioner på Roberto Firmino så var det en tidlig intensjonsavtale for de røde og troppen ser bedre ut enn den gjorde forrige sesong. De har også hentet talenter fra andre Premier League-klubber, og du kan se James Milner, Danny Ings og Nathaniel Clyne i rød trøye denne sesongen.

Ticket Pad er det beste stedet å kjøpe LFC billetter og vi har et bredt utvalg av Liverpool billetter for salg. Liverpool fotballbilletter for hjemmekamper på Anfield er tilgjengelig. Likeså billetter til deres bortekamper over hele landet. Du finner også billetter til Liverpools kamper i Europaligaen, og dette er et must siden atmosfæren på Anfield  en europeisk natt virkelig er uten sidestykke.

Bestill Liverpool billetter til et stort utvalg av kamper på våre nettsider hvor du kan bestille i ro og mak og med den største sikkerhet. Vårt omfattende garanterte bookingsystem inneholder alle billetter finnes gjennom vår nettside. Liverpool hospitalitybilletter og executive LFC billetter er tilgjengelig i tillegg til standard rundekamp billetter. Disse er svært eksklusive, så hold utkikk med disse før de blir utsolgt.

 

Les Mer
homepage.Read less

homepage.Ticket Guarantee

homepage.Your tickets are guaranteed no matter what.

homepage.SSL Secure Checkout

homepage.Data Security