Kjøp   Manchester City  Billetter

  Manchester City Billetter

homepage.Latest tickets sold
homepage.ticketSold
876 homepage.people are viewing Manchester City Billetter
homepage.Secure Tickets

Fotballtur Manchester City/ Fotballbilletter Manchester City

Manchester City spiller sine hjemmekamper på Etihad Stadion, en førsteklasses, moderne bane som er en av de mest spennende stedene å se en fotballkamp i Premier League. Etihad's innovative moderne bygg betyr at det har flott utsikt fra alle seter og gode tilbud på hospitalitypakker.

Med noen få kostbare tillegg til en allerede talentfull tropp, er byen er klar for en konkurransedyktig sesong. Manchester City har kanskje den sterkeste troppen i engelsk fotball, med en overflod av verdensklassespillere til rådighet. Sheikh Mansour kjøpte klubben i 2008 og siden City har brukt svimlende £ 1 milliard pluss i overføringsmarkedet, og har den høyeste lønnsutbetalingen i sportsverdenen totalt. Gjennomsnittlig lønn for en førstelagspiller hos City er over £100,000 i uken!
I de siste par sesongene har City avsluttet komfortabelt i toppen av de 4. beste i Premier League, men dette er ikke god nok for krevende City fans som aksepterer intet mindre enn en premier league tittel denne gangen. City gjorde også dårlig inntrykk på den europeiske arenaen og håper nå å gå hele veien til Champions League.

Med Manchester City billetter fra Ticket Pad får du eksklusiv tilgang til å se noen av verdens største sports stjerner konkurrere på hva de gjør best. Du kan kjøpe Manchester City fotballbilletter og få gode seter til Manchester Citys hjemmekamper hos Ticket Pad er det sikreste stedet å kjøpe Manchester City billetter, og vi har et omfattende utvalg for salg. Vårt utvalg inkluderer også billetter til Manchester City's bortekamper.

Manchester City billetter er regelmessig tilgjengelig på Ticket Pad, og vi har Manchester City hospitalitypakker og Manchester City executive billetter, alle selvsagt med 100% billett garanti. 

 

Les Mer
homepage.Read less

homepage.Ticket Guarantee

homepage.Your tickets are guaranteed no matter what.

homepage.SSL Secure Checkout

homepage.Data Security