Kjøp   Valencia CF  Billetter

  Valencia CF Billetter

Fotballtur Valencia/ Fotballbilletter Valencia

Opp gjennom årene, har Valencia CF hatt sin del av superstjernespillere og monumentale resultater. Tidlig på 2000-tallet hadde Valencia en utrolig vellykket periode, og ble sett på som en av de største klubbene i Spania. Fra 2000 til 2004 var de utfordrere i Champions League to ganger og de vant UEfa cupen en gang. De har også tatt Liga titler i vår tid med deres siste La Liga suksess i 2003/2004-sesongen.

Siden da har Valencia hovedsakelig spilt under Barcelona og Real Madrid, og mer nylig Sevilla og Atletico, som begge har suksess på den europeiske arenaen. Valencia avsluttet som 4. i La Liga sist sesong, og synes å plassere seg blant den spanske fotball eliten på nytt. De har investert tungt i spillere i sommer, sprengt sine overføringsrekorder, og gjort en rekke markerte signeringer.

Hvis du ønsker å være en del av Valencias kamp for å ta tilbake har deres største øyeblikk, så har vi Valencia fotballbilletter til alle deres kamper denne sesongen. Kamper på Mestalla er en utrolig opplevelse, og den unike banen skiller seg ut for mange fans som stedet å besøke for en stor fotballhelg i Spania. Mestalla er et flott sted for sportsarragementer, og alle hjemmekamper er fylt med et gjennomsnitt av 45.000 livlige og lidenskapelige fans. Byen Valencia er også en pulserende og flott by der mye skjer for å holde deg underholdt i tillegg til fotball.

Valencia fans møter opp i hopetall for å støtte sitt lag; du kan bli med dem og være en del av opplevelsen når du kjøper Valencia billetter på Ticket Pad.
Alt som kreves er å bare velge ett av alle våre mange alternativer for Valencia billetter på Mestalla. Ikke vent et øyeblikk lenger, kjøp Valencia fotballbilletter i dag, og bli med på moroa! Såvel som Valencia hjemmebilletter, så vil du bli ekstatisk ved å høre at Valencia bortebilletter også er i vårt repertoaret, så ta en titt på vår store samling av billetter. 

 

Les Mer
homepage.Read less

homepage.Ticket Guarantee

homepage.Your tickets are guaranteed no matter what.

homepage.SSL Secure Checkout

homepage.Data Security

Valencia CF homepage.Home tickets

Valencia CF homepage.Away tickets

Upcoming Valencia CF Games