Kjøp   West Ham United Billetter

  West Ham United Billetter

Fotballtur West Ham/ Fotballbilletter West Ham

Historien går dypt hos West Ham United. Ser man tilbake på deres røtter, så er mange av oss kjent med West Ham storheter og England helter som Bobby Moore, Geoff Hurst og Martin Peters. Vår tids storheter har etset noen fantastiske minner i hodet på den eldre generasjon hammers fans, og når laget nå har flyttet til Olympiastadion fra Boleyn Ground så ønsker de å skape enda flere uforglemmelige minner.

West Ham har nylig flyttet til sitt nye hjem i Stratford, så billetter er svært etterspurte, reserver derfor tidlig for å unngå at du mister billetter til den nye London stadion. Etter hver hjemmekamp, så sender West Ham fansen bobler rundt banen mens de synger ‘I’m forever blowing bubbles’. Det er en virkelig unik og fengslende opplevelse å se hvis du ikke har sett det før.

Hvis du er en West Ham fan, kan du bruke Ticket Pad for å kapitalisere på vår rikelige samling av West Ham billetter og alle tilbudene vi har- Dette er din sjanse til å dra nytte av noen uslåelige priser og velge fra et utvalg av West Ham United billetter, til de største og beste kampene Hammers tar del i denne sesongen.
West Ham fansen kan også bruke Ticket Pad til å få tak billetter som vanligvis ellers blir utsolgt. Vi kan tilby Hammers fans seter til sluttkamper til alle Premier League fotballkamper med vårt imponerende utvalg av West Ham United billetter.

 

Les Mer
homepage.Read less

homepage.Ticket Guarantee

homepage.Your tickets are guaranteed no matter what.

homepage.SSL Secure Checkout

homepage.Data Security

West Ham United homepage.Home tickets

West Ham United homepage.Away tickets

Upcoming West Ham United Games