FA Cup

FA Cup Billetter

FA cupen dateres tilbake til godt over hundre år siden, og er den mest prestisjefylte i engelsk fotball. I fjor kjempet over 700 lag for dette ettertraktede trofeet, med klubber fra grasrot-nivå til lag fra Premier League. FA Cup har tittelen som den eldste fotball konkurransen i verden, og er trolig den konkurransen som er mest sett og fulgt opp verden over. Du kan få dine FA-cup billetter til alle de største kampene her på Ticket Pad.

Det er totalt 14 runder i konkurransen med tidlig start for de lagene som er urangerte,som konkurrerer mot hverandre. Hver sesong uten unntak, vil et team som er relativt nytt skape et navn for seg selv ved å gå videre til den avsluttende fasen av konkurransen. eller sjokkere landet ved å slå et lag fra ligaen. Gjennom årene har lag som Manchester og Liverpool tapt mot dårligere rangerte lag og FA Cupen er alltid full av spenning. Uttrykket som er synonymt med FA Cup er "magien til FA Cupen", og dette fortsetter å leve selv om vi nå befinner oss i 2015/2016 FA-Cup.

Hvis du leser i historiebøkene så vil du helt klart lese om magien ved FA Cup. Selv så sent som 2015 skjedde det en helg i januar med et knusende nederlag for Chelsea, Manchester City og Tottenham, med dårligere rangerte lag som ødela partiet for alle 3. Med formatet «vinn eller forsvinn», så er FA CUP veldig underholdende å se på når det kommer til fotball.  FA Cup billetter er en bestselger på Ticket Pad, så vært raskt ute for å få dine billetter til denne store cupen.  Logg inn og se det store utvalget vi har tilgjengelig på Ticket Pad. Uansett hvilket sete, uansett hvilken kategori, avhengig av hvilken kamp du trenger billetter til, så kan vi vanligvis skaffe det. Det er ikke et år uten at et lag eller to blir knust i FA Cup, så vet hvem, kanskje i år er det ditt favorittlag som går av med seieren!

Les Mer
homepage.Read less

homepage.Ticket Guarantee

homepage.Your tickets are guaranteed no matter what.

homepage.SSL Secure Checkout

homepage.Your tickets are guaranteed no matter what.

homepage.Upcoming games

homepage.numberEventsAvailable 0

FA Cup Results

Date
Teams
Results

Up Coming Games

Games Coming Soon

FA Cup Results

Date
Teams
Results