La Liga

La Liga Billetter

Den spanske La Liga er en av de beste og mest sette ligaene i verden. I den spanske ligaen konkurrerer de 4 beste lagene for kvalifisering til Champions League, 5. og 6. plass blir kvalifisert i Europea League og hvor de 3 siste lagene rykker ned. Hvert lag spiller 19 kamper hjemme og 19 kamper borte, i nøyaktig samme format som Premier League. La Liga har to spillere som betraktes som de beste i verden. Fotball fans over hele verden flokker seg til Spania for å få et glimt av Barcelonas Lionel Messi og Real Madrids Cristiano Ronaldo i aksjon for sine respektive lag. En fotballkamp i La Liga skiller seg fra alle andre, siden spanske fans er svært lidenskapelige og fotballkampene eksepsjonelle. Det spanske topplaget fra siste sesong, Barcelona, spiller sine hjemmekamper på praktfulle Nou Camp, som kan ha opptil 100 000 tilskuere på en kampdag. Real Madrid, deres hovedmotstandere spiller sine kamper på det like imponerende Santiago Bernabeu, med over 80 000 tilskuere til stede på deres hjemmekamper. Disse to lagene er de to lagene som er mest etterspurt når det gjelder La Liga billetter, men de er vel verdt det for dette er en fengslende, fantastisk fotball opplevelse. Selv om billetter til Real Madrid og Barcelona billetter overraskende nok er det mest etterspurte, så finnes det også mange andre skjulte perler i Spania og du kan kjøpe rimelige billetter til andre stor lag som Villarreal, Sevilla og Deportivo La Coruna på Ticket Pad.

Spania har mange store flotte byer, så hvis du planlegger en fotballtur til Barcelona, kunne du se Espanyol. Eller hvis du er i Madrid, hvorfor ikke se Atletico eller ta den korte turen til Getafe. Billetter til Valencia og Malaga er alltid populære for folk som ønsker for å se en kamp mens de er på en solfylt ferie, og hvis du har lyst på en tur til strålende Baskerland kan du også kjøpe Athletic Bilbao og Real Sociedad billetter til gode priser fra Ticket Pad. La Liga 2017/2018 sesongen

Etter nesten å ha tatt til seg tittelen forrige sesong, så håper Barcelona å kunne vinne tittelen igjen over sine største rival Real Madrid. Det kommer sannsynligvis til å bli en tett kamp mellom de to beste lagene i verden, men det er også andre lag som er ivrige etter å jakte på tittelen. Som Atletico Madrid og Valencia, som ble nummer 3 og 4 forrige sesong, og de vil sikkert være like tett på igjen denne gangen.

Sevilla og Villarreal okkuperte 5 og 6 posisjon for å sikre sin Europa League posisjon denne sesongen, og de jakter nok begge etter tilsvarende resultat eller enda bedre slutt denne sesongen. Andre lag å se opp for inkluderer Athletic Bilbao, Malaga og David Moyes' Real Sociedad. De nye guttene i divisjonen er Real Betis, Sporting Gijon og Las Palmas som vil være med i kampen sammen med Granada, Levante og Elche. Du kan få med deg alt dramaet fra La Liga ved å kjøpe billetter på Ticket Pad. Billett Pad tilbyr eksklusive La Liga fotballbilletter

La Liga fotball opplevelser er en utrolig mulighet til å se toppfotball i vakre omgivelser. Velg fra en rekke fantastiske spanske byer, inkludert Barcelona, Madrid, Valencia og Sevilla og planlegg en perfekt europeisk fotballferie.

Ticket Pad har en hel masse La Liga kamper å velge mellom. En stor opplevelse ved spansk fotball er det store antallet lokale spillere som slår igjennom fra fotball akademier, og du kan se unge talenter som har potensiale til å bli den neste store stjernen innen verdens fotballen. Den spanske spillestilen er en blanding av å spille og flytte, som er et resultat av at mange av spillerne er store teknikere og noen av de dyktigste spillerne i verden. Spania dominerte på den internasjonale scenen for noen år siden, og du vil se den samme høykvalitets unike spanske stilen hver uke i La Liga serien.

De siste sesongene har La Liga sett progresjon av lavere rangerte lag i divisjonen, og de er i ferd med å ble en utfordring for lag som Barcelona og Real Atletico. La Liga har også et spennende overgangsmarked det er konstant aktivitet, og det er mange spillere med store navn å se etter. La Liga slutter aldri å overraske, så kjøp din La Liga billett fra Ticket Pad og nyt glimrende spansk fotball denne sesongen.

Les Mer
homepage.Read less

homepage.Ticket Guarantee

homepage.Your tickets are guaranteed no matter what.

homepage.SSL Secure Checkout

homepage.Your tickets are guaranteed no matter what.