Premier League

Premier League Billetter

Barclays Premier League er den primære fotball konkurransen i England, med 20 av de beste lagene som konkurrerer og spiller 38 kamper over en lang og dramatiske sesong. Premier League er synonymt med en hurtig, intens spillestil og består ofte av mange scoringer og er utrolig underholdende. Det er den mest sette fotball-liga i verden med noen av de beste og mest kjente spillerne, teamene og trenerne, som hvert år kjemper om å vinne det prestisjefylte Premier League trofeet.

Premier League som det i dag kalles, var først kjent som engelsk 1. divisjon. I begynnelsen så var laget man måtte slå Liverpool, og de dominerte spesielt på 1970- og 1980-tallet. Liverpool har vunnet Premier League tittelen 18 ganger, og siste gang de vant var i 1990 og de har ikke vunnet trofeet siden konkurransen ble re-introdusert som Premier League.

Vi har sett masse turbulente kamper siden Premier Leagues intervensjon i 1992. Den engelske toppdivisjonen har virkelig hatt alt de siste 25 år. Manchester United etablerte seg som det beste laget i engelsk fotball under Sir Alex Ferguson hvor de vant 13 liga titler. Vi hadde også den minneverdig Arsenal 'usynlige' kampanje i 2003/2004, hvor Sergio Agueros siste gisp vant tittelen for Manchester City i 2012. Og hvordan kan vi glemme den eventyrlige triumfen til Leicester City forrige år under Claudio Ranieri.

Men ved siden av gleden av suksess kommer også nedtrykk for 47 klubber som konkurrerer i Premier League. Arsenal, Chelsea, Everton, Liverpool, Manchester United og Tottenham Hotspur er de eneste klubbene som bærer den stolte rekorden av aldri å ha vært nedrykket fra toppdivisjonen. Du kan kjøpe fotballbilletter til alle Premier League kamper denne sesongen med ekstra bonus på 100% billett garanti.

2016/17 sesongen er mer spennende enn noensinne! Pep Guardiola og Jose Mourinho tenner en gammel flamme for begge Manchester klubber etter å ha et brennende forhold i Spania med Barcelona og Real Madrid. Antonio Conte tar også ansvar for sin første sesong på Chelsea, og med andre personligheter som Jurgen Klopp i sin første sesong for Liverpool. Kan den alltid tilstedeværende Arsène Wenger vinne hjem Premier League tittelen med Arsenal for første gang siden 2004? Eller vil Claudio Ranieri forsvare tittelen på Leicester City? Finn ut med dine Premier League billetter fra Ticket Pad.

Eksklusive Premier League fotball-billetter

Med Ticket Pad kan du trygt og sikkert kjøpe Premier League fotballbilletter. Et hvert gjennomført kjøp på Ticket Pad gis 100% garanti, så du kan være sikker på at du får ekte Premier League fotballbilletter. Hvis det oppstår problemer med dine billetter, vil du få en rask og problemfri full refusjon.

På Ticket Pad du kan du enkelt og raskt kjøpe Premier League billetter til sesongens største og viktigste kamper helt uten risiko, og du kan også få eksklusive billetter til kamper selv om de er utsolgt. Ticket Pad selger biletter som inkluderer opphold og inngang til rundekamper eller vanlige Premier League billetter. Bruk Ticket Pad for å få tilgang til Barclay Premier League kamper, og hold utsikt etter disse eksklusive kampopplevelsene.

Football Ticket Pad kjøper og selger billetter til Barclays Premier League kamper til markedspris, og med vår 100% risikofri garanti kan du være trygg når du kjøper eller selger billetter.

Vi håper du liker å se på Barclays Premier League!

Les Mer
homepage.Read less

homepage.Ticket Guarantee

homepage.Your tickets are guaranteed no matter what.

homepage.SSL Secure Checkout

homepage.Your tickets are guaranteed no matter what.

Premier League Tables