Serie A

Serie A Billetter

Serie A regnes nå som en av de beste fotball ligaene i verden, og Italia er et svært populært reisemål i Europa for fotballfans å besøke. Italia har mange fascinerende byer og tettsteder som har fascinerende historie og kultur, og fotball på skjermen er ikke å forakte det heller!

I 1990 var den italienske Serie A vidt betraktet som den beste ligaen i verden. Den gangen var de best betalte spillerne tiltrukket av Italia og Milan og Juventus som stjerner i deres glansdager. I denne perioden var Italia best blant Europacup finalister, og italienske klubber nådde finalen i European Cup ved hele tjueseks forskjellige anledninger, og de vant tittelen tolv ganger. Juventus nådde finalen i Champions League igjen i fjor, og selv om de tapte mot Barcelona, så viste de at italiensk fotball er langt fra død og nyter en markert gjenoppliving.

Serie A league trekker mange tilskuere fra utlandet ved å friste med at de kan se topp italiensk fotball Serie A har fenomenale stadioner med begge lagene fra Milano som spiller på praktfulle San Siro og Roma, og Lazio som deler den kolossale Stadio Olimpico. Hver av disse stadioner kan holde 70 000 tilskuere og er noen av de mest berømte i fotballverden. Den andre store laget i Italia, Juventus, spiller på den helt nye ultramoderne stadion i Torino, så treffende kalt Juventus stadion. Napoli, som en gang hadde Diego Maradona til å spille for dem, viser seg også svært populær blant ikke-italienske fotballfans. De spiller på det fantastisk og unike Stadio San Paolo, som er et must for en nostalgisk fotballfans å besøke.

Hva som er så flott med italiensk Serie A billetter tilgjengelig på Ticket Pad, er at de er noen av de mest prisgunstige billettene som vi selger på nettstedet vårt. Vi har ofte billetter til Napoli, Fiorentina til gode priser og Milano billetter til både Inter og AC. og vi tilbyr en rekke hospitality fotball billetter. Noen av våre mest populære billetter blant våre kunder er Juventus billetter og du kan også beskue dem på deres fantastiske nye bane. Nevne hvilken som helst italiensk lag, og vi kan sannsynligvis skaffe deg billetter. Fortell oss hvor mange Serie A billetter du ønsker, og til hvilke kamper, så ordner Ticket Pad resten!

Du vil ofte høre italienske fans fortelle at hvis du kommer til en italiensk stadion, så vil du få en opplevelse i en atmosfære du aldri har opplevd maken til noe sted i verden. Den italienske fotballopplevelsen er noe for seg selv med sine fargerike, lidenskapelige og morsomme fansen som skaper en karnevalaktig atmosfære på alle Serie A kamper, og det er derfor italienerne elsker å se på italiensk fotball. Ticket Pad kan anbefale alle Serie A kamper, men fansen har et spesielt øye for Lazio V Roma billetter, Juventus v Torino billetter og AC Milan v Inter billetter til de berømte italienske derbyer.

Ticket Pad kan plassere deg blant noen av Europas mest lidenskapelige tilhengere med vårt utrolig utvalg av Serie A fotballbilletter som vi har på salg på vårt dedikerte nettsted for fotball billetter. Enten det er en av Milano lagene, Lazio, Napoli eller en annen Serie A billett du ønsker og som vi har til rådighet, så er du i de beste hender når du vil se en stor fotballopplevelse med Ticket Pad. Serie A fotballbilletter er tilgjengelige for alle de tjue lagene i ligaen så uansett hvilken som er din favoritt eller hvilken italiensk by du liker, kan du oppleve dem spille å live så mange ganger du vil på det som helt sikkert blir en spennende 2015/2016 Serie A sesong.

Les Mer
homepage.Read less

homepage.Ticket Guarantee

homepage.Your tickets are guaranteed no matter what.

homepage.SSL Secure Checkout

homepage.Your tickets are guaranteed no matter what.

Up Coming Games

Games Coming Soon